Много звезди блеснаха на тазгодишните награди Оскар. Сцената събра някои от най-големите

...
Много звезди блеснаха на тазгодишните награди Оскар. Сцената събра някои от най-големите
Коментари Харесай

Наградите Оскар: Най-силните и емоционални моменти от вечерта

Много звезди блеснаха на тазгодишните награди " Оскар ". Сцената събра някои от най-големите имена в Холивуд за една вечер, изпълнена със забавление и страхотни мигове. Събитието се проведе в спектакъл " Долби " в Холивуд, където на тазгодишните " Оскар " -и имаше доста музикални осъществявания.

Водещ още веднъж беше Джими Кимъл - за трети път.

От някои дълго чакани победи до някои в действителност трогателни благодарствени речи - ето всички най-хубави, най-големи и най-запомнящи се моменти от 95-ата гала по връчването на " Оскар " -ите на 12 март!

Джими Кимъл откри шоуто

След като скочи с парашут в спектакъл " Долби " (буквално падайки от въздуха), Кимъл изнесе монолог, който беше леко шеговит, като се подигра с някои от номинираните, само че с деликатен звук - в по-голямата си част.

След като се подигра със Стивън Спилбърг, Джеймс Камерън и Том Круз, в края на монолога си той се спря на прословутия миналогодишен пестник, като изясни: " Искаме да се забавлявате, да се чувствате в сигурност и най-важното, искам аз да се усещам в сигурност. Затова имаме строги правила. Ако някой в този спектакъл извърши акт на принуждение в който и да е миг от представлението, ще ви бъде връчен " Оскар " за най-хубав артист и ще ви бъде позволено да произнесете 19-минутна тирада. "



Ке Хюй Куан стартира да се забавлява

След като доминираше през по-голямата част от сезона на премиите през 2023 година, Ке Хюй Куан го закри с първата си, историческа победа на " Оскар " за най-хубава поддържаща мъжка роля. 51-годишната звезда взе наградата за " Всичко навсякъде едновременно ", затваряйки близо 40-годишна бездна, откогато Хаинг С. Нгор стана първият реализатор от азиатски генезис, спечелил категорията през 1985 г. 

" Майка ми е на 84 години и е у дома и гледа. Мамо, преди малко завоювах " Оскар "! " - гордо съобщи през сълзи той, до момента в който вдигаше своя " Оскар " . " Моето пътешестване стартира на лодка. Прекарах една година в бежански лагер. И някак си се озовах тук, на най-голямата сцена в Холивуд. Казват, че такива истории се случват единствено във филмите. Не мога да допускам, че това се случва на мен. Това е американската фантазия. "



Джейми Лий Къртис печели първия си " Оскар "

Екранната легенда завоюва първия си " Оскар " в неделя - откакто получи първата си номинация в 45-годишната си кариера - за ролята си във кино лентата " Всичко навсякъде едновременно ". Това беше първата изненада на вечерта, защото Анджела Басет беше любимец за успеха в категорията.

" Знам, че наподобява по този начин, като че ли заставам тук сама, само че не е по този начин. Аз съставлявам стотици хора ", сподели тя, преди да спомене сътрудниците си от актьорския състав и екипа, своя " екип на фантазиите ", фамилията си, поддръжниците на " жанровите филми ", които е направила, и починалите си родители, като прочувствено сподели на всички тях: " Току-що спечелихме " Оскар ".

" Naatu Naatu " влиза в историята

Раул Сиплигундж и Каала Бхайрава раздрусаха Долби в неделя вечер с епичното си осъществяване на хитовата сензация " Naatu Naatu ".  Певците и навалица от танцьори изправиха цялата аудитория на крайници, откакто изсвириха вокалите си от индийския филм RRR. Изпълнението, което безспорно накара всички погледи в Индия да се залепят за тв приемниците рано сутринта в понеделник, заслужи бурни аплодисменти след вълнуващия танцов номер.

По-късно вечерта " Naatu Naatu " завоюва " Оскар " за най-хубава истинска ария, трансформирайки се в първата ария от индийски филм, която печели в тази категория.

Риана показва коремче по време на осъществяването на " Lift Me Up "

Rihanna performs " Lift Me Up " at the ; ASAP raises his glass
— philip lewis (@Phil_Lewis_)
Риана излезе на сцената и показа на феновете впечатляващо осъществяване на номинирания за " Оскар " сингъл " Lift Me Up " от кино лентата " Черната пантера ": Уаканда вечно ". Облечена в разкошен блестящ комплект от риза и панталон, Риана изпя баладата, написана от нея, певицата Темс, носителя на " Оскар " Лудвиг Гьорансон и режисьора на " Уаканда вечно " Райън Куглър. Песента е в чест на Чадуик Босман.

Публиката на " Оскарите " беше втрещена, до момента в който Риана изпяваше баладата си, удряйки всяка висока нота със мощ и прелест. Застанала на платформа с пера, Риана изглеждаше прочувствена, защото беше посрещната с бурни аплодисменти. В края на осъществяването ѝ камерата се насочи към колегата на Риана и татко на нейния наследник и бъдещо бебе - A$AP Rocky, който изглеждаше изпълнен с горделивост, до момента в който я аплодираше. Роки също празнуваше най-голямата нощ в Холивуд с чаша шампанско в ръка. 

Майкъл Б. Джордан и Джонатан Майорс с благ жест към Анджела Басет 

Въпреки че Басет не завоюва " Оскар " за най-хубава актриса в поддържаща роля, тя въпреки всичко усети любовта на Джордан и Майорс, които особено я поздравиха, когато излязоха на сцената, с цел да връчат премията за най-хубава кинематография. 

Michael B. Jordan and Jonathan Majors gave a shoutout to Angela Bassett while presenting Best Cinematography.

“Hey Auntie, we love you. ”
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР